::: news :::

INTO OLYMP record release show @ ballroom studios

Laurent de Schepper Trio, Laurent de Schepper, De Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär , Karlrecords, Ballroom Studios  Laurent de Schepper Trio, Laurent de Schepper, De Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär , Karlrecords, Ballroom StudiosLaurent de Schepper Trio, Laurent de Schepper, De Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär , Karlrecords, Ballroom Studios  Laurent de Schepper Trio, Laurent de Schepper, De Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär , Karlrecords, Ballroom Studios  Laurent de Schepper Trio, Laurent de Schepper, De Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär , Karlrecords, Ballroom Studios    Laurent de Schepper Trio, Laurent de Schepper, De Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär , Karlrecords, Ballroom Studios 

photos by reiko fitzke
Advertisements