::: news :::

laurent-de-schepper-trio
Laurent de Schepper, Laurent de Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär, Karlrecords, Dresden Jazz, Johannes Gerstengarbe, Ballroom Studios Dresden, Thomas Herbst, INTO OLYMP, AQUANAUT, KRYPTOS, MIN TO POLY - Into Olymp, Laurent de Schepper, Laurent de Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär, Karlrecords, Dresden Jazz, Johannes Gerstengarbe, Ballroom Studios Dresden, Thomas Herbst, INTO OLYMP, AQUANAUT, KRYPTOS, MIN TO POLY - Into Olymp,

deschepper trio record session Laurent de Schepper, Laurent de Schepper Trio, Isabel Fischer, Lars Oertel, Thomas Bär, Karlrecords, Dresden Jazz, Johannes Gerstengarbe, Ballroom Studios Dresden, Thomas Herbst, INTO OLYMP, AQUANAUT, KRYPTOS, MIN TO POLY - Into Olymp,

kryptos  7″_ date of release -> 01.10.2013 at karlrecords.net
Advertisements